Het hele jaar door hebben wij een groot assortiment aan vijver materialen.

 

Vijver folie

Altijd op voorraad pvc folie 0,5 mm van het merk Genap, wat staat voor kwaliteit, en lange levensduur. Genap geeft op vijverfolie een garantie van maar liefst 10 jaar op lasnaden, en uv bestendigheid. Deze folie is uitstekend geschikt voor een normale vijver. Wilt u toch een dikkere folie gaan gebruiken b.v 0,8 mm of 1,0 mm of rubber folie, dan zijn hiervan de levertijden maar een paar dagen.

Wilt u met bodemdrains gaan werken, dan zal ons advies zijn om altijd rubber folie gaan te gebruiken.

 

Visvoeding

Bij ons vind u een ruime keus in verschillende soorten visvoeding, met voor een ieder wat wils. Of het nu is voor uw goudvis, winde, steur, of koi… wij hebben verschillende soorten visvoeding waaronder Nr.1  HIKARI uit Japan, maar natuurlijk nog veel meer.

 

Het verzorgen van uw vissen

Vissen kunnen door verschillende omstandigheden ziek worden, maar door het in de gaten van uw waterkwaliteit en zo nodig het corrigeren hiervan kunnen al veel problemen voorkomen worden. Mochten er onverwachts toch problemen zijn met uw vijvervissen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben ook hiervoor een uitgebreide collectie producten met uiteraard advies op maat ! Meer info over waterkwaliteit >

Bekijk ook:

U vindt in onze webshop bijna alles wat u nodig heeft voor uw vijverhobby. KLIK HIER